2010. szeptember 14., kedd

Státusz vizsgálat

Megkaptuk tegnap az orvosi papírt, hogy mehet oviba szerdától! :D
Ma voltunk a védőnőnél a 3 és a másfeles státuszon. :)
Szandi:
98 cm és 14,6 kg. Beszéde érthető, de hallható a cumizás. :( Le kéne szoknia/szoktatnom... A szemvizsgálatot meg kell pár hónap múlva ismételni, mert egyrészt nem volt türelme hozzá, másrészt az alakokkal gondban volt. Persze, mert vázlatot nem szoktam elétenni, de azért majd dolgozunk a problémán. Vérnyomása normális, tud féllábon állni, játszik szerepjátékot, na szóval minden stimmelt, és jó volt egyedül a fenti "gondok" adódtak.
Ricsi:
Na igen... nála nem tudtam adatokra figyelni, a kis-könyvbe meg nem írtuk bele... Ha legközelebb megyünk, beírjuk. Az biztos, hogy 12 kg ruhával együtt. Furcsállta a védőnő is, hogy másfél évesen még csak 9 foga van, na de előfordul az ilyen, mondotta... És az is előfordul, hogy felül csak 3 metsző fog van. Mert hogy Ricsinek csak 3 van, és a következő fogcsíra a szemfogé, és ha csak marad annyi rés, miután az is kijött, hogy elférjen mellette a 4. metsző, akkor meglesz a létszám.
Nem beszél, kivéve pár napja a "mama"-t, de persze ne aggódjak, mert az ő kisebbik fia is 3 évesen, mikor oviba ment kezdett el beszélni. Ok, kezdek beletörődni.. Elevenebb, mint Szandi volt már ennyi idősen, nagyot fordult a kocka. Eleinte azon büszkélkedtem, hogy milyen kiegyensúlyozott, nyugodt, türelmes baba, Szandi nem volt ilyen, és pont erre a korszakára higgadt le Szandi, mikorra Ricsi beindult. Furán vannak ezek a gyerekek összetéve. :)

1 megjegyzés:

  1. Mesélj Brigi, hogy ment tegnap az ovi?
    Micsoda változás a blogban, alig ismertem rá :)Nekem se ártana beújítani.

    Mincsi beszédén tuti nem hallotta meg a cumizást a védődnő, ugyanis ott se szólalt meg. :S De amúgy cumizik. :( Elég trauma most az ovi, nem teszem ki még egynek...

    VálaszTörlés